tar en pluggpaus

Då hamnade man här nu igen. Har egentligen häcken full med plugg, men vad ger det när man fastnar och inte kommer vidare? INGENTING. Då är det bättre att ta en paus och fortsätta sedan. Vill helst inte fortsätta med det, det är det jobbiga.

Har lyckats pricka in en fet redovisning på måndag nästa vecka, där man ska snacka i 15 minuter och sedan diskutera ämnet med klassen. Jag hade ju då förstås tänkt byta datum eftersom mamma kommer ner nu på torsdag, och fy tusan heller att jag spenderar helgen med en fjantig samhällsredovisning då.. Ingen ville byta och läraren bara ryckte på axlarna, så jag bestämde att det får bli pannkaka av det hela. Börjar redan nu och försöker få klart den tills torsdag, sen får det bli som det blir, tänker inte lägga energi på den. Vet redan nu att jag är en sådan person som måste öva inför en redovisning, men nej, det har jag ingen större lust med just den här helgen! Det kan ju hända att det går bra ändå. I bästa fall!

Dagarna här blir bara tråkigare ju mer man kommer in i skolan och ju mer läxor vi får, så jag antar att det är eftermiddagarna och helgerna som förgyller hela vistelsen här under hösten. Men tiden rusar fram, snart är det helg, då får man äntligen komma in till Madrid igen. Älskade stad!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0