Det går bra nu

Har egentligen ingen tid till att blogga nu men måste dela med mig av lite kul saker. Idag var det prov och sedan mötte jag upp mamma o mange på diversia nära skolan för att äta brunch på min 3 timmars håla. Det har pissregnat oavbrutet hela dagen! Hej paragua (paraply). Sen blev det buss med mamma till skolan igen för lite spanska. Visade henne lilla skolan och sedan åkte vi hem, jag till min värdmamma och mamma till hotellet.

Efter några timmars plugg tog vi renfen till madrid och letade restauranger. Hamnade på nån mysig typ lite tapas-aktig restaurang där vi hamnade brevid ett brittiskt jättetrevligt par! Det enda knepiga var att jag inte kunde prata engelska utan att blanda in spanska ord, SJUKT JAG SKOJAR INTE. Så jag klämde fram "i'm so sorry for mixing english and spanish" tillslut. Haha det var loco!

Sen blev det lite chill på hotellet och jag hade såklart sönder tv:n när jag skulle fixa undertext. Istället satte jag antagligen på barnlås så nu kan de inte se tv :D hihi! Sen tvingade jag mamma att hon i mange skulle ta en taxi hem till mitt hus med mig o sen kunde de åka tillbaka till hotellet så skulle jag slippa betala :) fast nä så var det inte riktigt. Jag erbjöd mig att gå hem men har man en hönsmamma så har man (är ändå lite tacksam att jag slapp gå i regn). Så jag klagar inte!

Tack o hej vi hörs när vi hörs!
Glad tjej äter grovt bröd <3


Kommentarer
Postat av: Johanna

såatte.. nu har det gått tre dagar sedan du bloggade sist. vad har du för ursäkt?

Svar: wait and see hombre
Sofia

2012-10-01 @ 21:25:51
URL: http://automneaparis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0