Kinamat

Var precis iväg och åt kinamat med min värdmamma, hennes dotter (kanske 24 år) och dotterns pojkvän. Har träffat dem en gång förut så jag kände mig inte jätte nervös! Men hur som helst så hamnade vi som sagt på en "chino" och delade på olika rätter. De pratade och jag förstod kanske 1/3 av vad som sades. Men det var nog nyttigt att lyssna på när de pratade spanska, själv kom jag bara med små onödiga och självklara kommentarer.. Men men, det var i alla fall bättre än inget. Om jag fattat det rätt var det 3 ämnen som diskuterades mest.
Ämne nr 1. Dotterns böld på hakan
Ämne nr 2. Mina utetider
Ämne nr 3. Dotterns alla piercingar & tatueringar

Ettan kändes sådär, hade inte så mycket att tillföra i diskutionen.. Tvåan diskuterade vi länge och om jag förstod det rätt så försökte dottern övertala min värdmamma om att hon skulle få ta med mig ut någon kväll. Vi fick en nekande huvudskakning som svar även om hon erkände att det hade varit okej för henne (men nu inte för skolan). Synd för jag gillar bruden starkt, hon är verkligen jätte snäll!

Sen när samtalsämnena sinade frågade jag lite om dotterns piercingar. Hon hade haft alla möjliga, men för tillfället hade hon en smiley (ja Tova o Lova ni hade gillat den), en näspiercing, en i örat. Sen plötsligt inflikade pojkvännen och frågade om jag hade sett hennes tatueringar. Det visade sig att hon hade inte en, inte två, inte tre, utan fem tatueringar! Loco om ni frågar mig, men en var väldigt söt, hon hade en pusselbit, sen hade pojkvännen den passande pusselbiten, gulligt!

Nu är det siesta som gäller!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0