22 - 1 månadMycket att göra därför kan jag inte uppdatera varje dag! Trivs som fisken i vattnet med håret nu, langar ett litet collage med ego-cam-pics! Händer lite saker i skolan just nu, mycket prov/redovisningar/inlämningar. Imorgon är det dags att redovisa i idé&kulturhistorian, jippi! Helgen ska jag spendera med engelskaboken, 3 svenska noveller och tjockis historiaboken (ja till er från Sannarp, den boken vi hade i ettan, förra året). Nu ska jag berätta något som kommer få min kära mamma och mormor att jubla och klappa händerna. Jag har börjat i en KÖR här på skolan. Så i Lucia-veckan vankas det luciatåg på bl.a IKEA och svenska ambassaden här i Madrid. Och på skolan med såklart. Glada ni blev nu va?

Men livet är inte alltför roligt idag. Det är nämligen den 22 november idag, vilket betyder att jag har en månad kvar här. Problemet blir definitivt inte att lämna skolan, för den har jag aldrig gillat särskilt mycket. Men mina buddies här nere, och den fantastiska staden, full av liv oavsett tid på dygnet! Det blir konstigt att komma hem till jul, det är en sak som är säkert. Hem till lilla Halmstad liksom. Men har samtidigt många saker att se fram emot. Fick se min underbara vän Fias balklänning precis, för det första, längtar sönder tills hon ska ha den på balen och blända allt och alla med hennes charm, för det andra, åå vad jag saknar henne! Och jag tjatar alltid så mycket om katterna, men just nu vill jag bara gosa och borra ner huvudet i Kakans snövita mjuka päls, mjau så mysigt. 

En sak innan jag avslutar detta inlägg: finns milka-choklad i Sverige? Om det finns: NI MÅSTE SMAKA MILKA-OREO, det bästa jag ätit i hela mitt liv, överdriver inte!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0