Lussebak

Ni dör säkert av nyfikenhet på vad i'm up to tonight. Tanken var från början en sista utgång. Blev inte som tänkt, så istället sitter jag nu i pyjamas framför en datorskärm och gråter i webbcamen med mamma i skype. Jo men det ni, party party! Hahah fyfan. Sitter i mitt rum, gör inte ett skit av min näst sista kväll här. Men tänker samtidigt att jag hade så himla kul förra helgen, så det kanske var ett bra avslut på den här resan. Så man kan minnas det bästa liksom ;)

Mina buddies här håller just nu på att packa. Vi var och bakade lussekatter hemma hos Tova innan, de blev riktigt bra! Och Tovas värdfamilj har en bebis på 4 månader. Trodde hon gick till överdrift när hon pratat om hur bebisen måste vara världens sötaste. Nu kan jag inte annat än hålla med, sååååå sööööt! Gosade lite med henne emellanåt. 

De här sista dagarna är bara konstiga. Jag har längtat hem mycket idag. Man vet att man ska hem så himla snart, och på något vis så beter jag mig väldigt konstigt. Har gnabbat med mina vänner här hela tiden de senaste dagarna känns det som, är allmänt jobbig mot dem och jag vet verkligen inte varför. Eller jo, tror jag tar ut min förtvivlan om att jag inte kommer återvända till våren igen när alla andra gör det, på dem. Och det är så fel. Ni vet lika väl som jag att jag kommer lipa som en jävla lipsill på fredag (HERREJÄVLAR, DET ÄR JU IMORGONKVÄLL!) eller på lördag om vi ses då, oavsett vad som händer, även om jorden går under imorgon.

Nu säger jag godnatt!

Kommentarer
Postat av: Johanna

I see the reason why no skype yes :/

2012-12-21 @ 06:46:00
URL: http://automneaparis.blogg.se
Postat av: Anonym

Kommer sakna ditt gnabb gullan

2012-12-22 @ 08:32:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0