LUCIA

Idag var det luciafirande på colegio escandinavo, småbarnen hade luciatåg på morgonen och sedan myste man bland en massa julpynt och fika. Lärarna kom in med vinflaskor till oss gymnasieelever och det var nu dags att ha suparfest! Nej, skojade bara, flaskorna var till våra värdfamiljer från skolan, och de var extra noga med att klargöra att värdisarna väntade på den här vinflaskan, så nej, vi kunde inte sno den.
Efter skolan blev det en runda till starrebarre (starbucks) för en kopp varmchoklad och en macka med Annie. Satt där ett bra tag och pratade om hur mycket vi gillar livet just nu och om hur mycket vi gillar Madrid. Har glömt nämna att Annie pratar så himla bra spanska! Hennes uttal, låter som en spanjorska på alla sätt och vis. Skulle kunna sitta och lyssna på när hon snackar spanska i evigheter!

Sedan kom även Stina och vi drog oss mot metron där vi mötte upp alla som skulle till svenska ambassaden i Madrid för att lussa där. Vi var ett 15-tal personer som var med och sjöng för diplomater. Blev bjudna på lussekatter och julstämningen var på hög nivå, kändes nästan som hemma! Kom hem runt halv 11 och på bordet väntade en talrik med spaghetti & köttfärsås, kunde inte bli bättre!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0