Paris

Ännu ett farväl har tagits och denna gången var det johanna och ebba som det blev kramkalas med. Tråkigt när ytterligare två fräna brudar lämnar oss madridresenärer. Sa även hejdå till skolan, skönt att inte få se den på hela hösten faktiskt. Nu har jag ledigt imorgon och helgen kommer spenderas med familj, vänner och packningen. Har inte blivit jättenervös än, men det kommer nog väldans snart känns det som.


Skype

Skypear med mina vänner som just nu sitter i varsitt rum i London (Johanna i Laholm). Underbart att få se dem igen, även om webbcam-bilden inte fungerar prima och ljudet är under all kritik. Ändå himla skönt att höra av dem och få höra att de lever och mår prima (deklart lite hemlängtan, men utöver det).

Imorgon har jag ledigt och tar därför tag i träningen, ett pass CXWORX 8.15 är väl inte så illa? Kalla mig galen men that's me :D

Sorgens vecka

Just nu är jag hos mamma och packar med allt som jag ska ha med härifrån. Tre kassar överfyllda med kläder står färdiga på mattan, sen är det bara att åka till pappa och rensa ut vad som ska med därifrån också. Får nog rensa lite till, annars kommer det aldrig få plats!

Igår var tanken att klassen + 70 till pers skulle ta farväl genom en liten fiesta på stranden. London brudarna åker ju imorgon! Tyvärr vällde regnet ner, så kvällen spenderade jag hos olivia med anna och emma. Men det var lika bra det. Kände att det var precis så jag ville spendera kvällen faktiskt, med mina bästa vänner (miss sofie & johanna hade andra planer så de kunde inte joina oss). Har inte riktigt insett att de faktiskt drar imorgon och lämnar mig och johanna. Kommer nog förstå nu i veckan när de inte befinner sig i skolan med oss. Vi får se hur det blir. Kommer hur som helst sakna dem otroligt mycket, obeskrivligt mycket..

Nu ska jag packa vidare!


Bilder som får mig att känna värme inombords


14 dagar

Tiden rullar fram som ett x2000 tåg! Har två veckor kvar i halmstad och sedan, söndagen den 2 september så bär det av. Det är med skräckblandad förtjusning jag förbereder mig. Jag ska inte få se mina närmaste vänner på 4 månader, umgås med människor jag inte känner så bra som jag borde göra vi det här laget. Men hur mycket jag än oroar mig för hur det kommer bli så känner jag ändå att wow det här kommer bli bra! Ny miljö, ny stad, nytt, nytt och återigen nytt! Och vädret ser lovande ut, så kan inte annat än längta tills den där söndagen när jag sätter mig på planet (skit nervös och förväntansfull) och lämnar detta trista land.


RSS 2.0