Perth!!!

Första natten i sovsal gick bara fint! Vi var 6 tjejer som delade rum & jag sov gott, hade trott det skulle vara lite svårt att sova men icke sa Nicke! Efter en härlig sovmorgon till 10.00 drog vi oss upp och åt frulle. Måste säga att standarn var högre här, tillskillnad från förra hostelets vita rostmackor med sylt fick vi lite grövre rostbröd och dessutom drakfrukt, vattenmelon och apelsin, inte dåligt! Någon slags nutella fanns det med, så jag var nöjd ;)

En utcheckning och en svettig promenad senare befann vi oss på flygplatsen, åt den godaste lunchen hittills (indiskt). Allt vi har ätit under den här veckan har varit så starkt, inte van vid att äta så stark mat! Och ris ska vi inte tala om, har nog ätit ris varenda dag, antingen till lunch eller middag. Men billigt har det varit, levt under 500-lappen hela vistelsen här i Singapore!

Men nu till det viktiga! Nu är vi framme, vi har landat i Perth! Jag var kolugn när vi skulle gå igenom tullen som man hört så mycket läskigt om! Och med all rätt, allt gick som smort! Annie däremot var lite småstressad, men vi kom som tur var in alla tre i landet ;)! Delade en taxi med fyra andra backpackertjejer från tyskland och england, vi bodde i samma område (northbridge). Nu är vi installerade på vårt rum som denna gång är 6-bäddarsrum. Delar rum med 3 killar, en spanjor, en fransman och en engelsman, spännande att se hur detta ska gå haha!

Internetåtkomsten är sådär, vi har totalt 4h, därav får vi se hur det blir med skypetid och så, så ni där hemma vet! Bästa tiden att snacka med mig är förövrigt när klockan är runt 13 och frammåt för er! Tänk att jag är 7h före här i Perth så jag går och lägger mig när ni käkar kvällsmat typ, senast!