The lagoon

Tjuvar... Det var min första tanke imorse när jag vaknade av att tre okända personer stod i dörröppningen till vårt rum. Lampan tändes dock snabbt och dammsugaren startades, det var alltså bara städpersonalen! 

Idag har varit en lugn dag. Vi har hängt vid lagunen, en utomhuspool precis intill havet, med en massa grillar utplacerade, perfekt place för BBQs,  picknicks och parkhäng. Har även köpt mig en ny ryggsäck (jadu mamma, kvallen på den röda som jag lånade var inget att skryta om, den gick sönder redan i Perth)! Så numera bär jag runt på en proffsig "the north face"-ryggsäck. Vi har även köpt godis idag, trodde inte att godis kunde vara äckligt men efter att ha provat ett "ica-basic"liknande märke så insåg vi att vi hade fel. Det var inte ens gott. Besvikelsen! 

Nu på kvällen kollar vi i snorkel/dyk kataloger, sugna på att se barriärrevet såklart! Har även sett lagunen i mörker, samt pelikaner och megastora fladdermöss (lovar, enorma).


1 Pappa Peter:

skriven

Låter härligt med lagunen! Men hur går det med fladdermössen? De är ju inte så populära hemma i Ringenäs.......och i havet finns det väl fiskar?
P

Svar: Hahah! Fladdermössen är enorma, gillar inte dem. Havet går knappt att bada i, finns inga fina stränder här i cairns, bara ovanför!
Sofia

Kommentera här: