Hosteltrubbel

Vi steg i land från vår båttur runt 16-tiden och tänkte gå för att boka hostel över natten. Det blev inte som vi hade tänkt oss.. Efter att ha varit inne på säkert fyra olika hostels och frågat efter rum (vi tryckte hårt på att vi absolut inte behövde bo tillsammans) insåg vi att, nä fan, allt är fullbokat. Ingen kom med tips på andra hostel så vi gick vidare på egen hand helt uppgivna, till ännu ett hostel. På detta hostelet ringde receptionisterna runt till varenda hostel i Airlie beach, men tyvärr utan framgång. De hade egentligen också fullt. En av tjejerna ringde till och med sin pojkvän och frågade om vi fick sova hemma hos dem?! Det är det underbaraste jag varit med om, sånt är för bra för att vara sant! Som på film. Fantastiskt att det finns sådana människor! 

Tillslut fick vi ett rum på det hostelet, men vi måste checka ut tiiidigt imorgonbitti för då kommer de som egentligen skulle ha rummet. Jag är så lättad över att vi fick boende för natten alltså. Men i värsta fall hade vi väl fått åka taxi till närmsta grannstad och letat boende eller dygnat i någon park eller dylikt, det är ju faktiskt sånt här man får räkna med som backpacker om man är för sent ute. Som sagt, man ska alltid tänka på det värsta scenariot! Men allt är prima nu som sagt! 
1 Mormor Kristina:

skriven

Kära Sofia! Vilken tur att ni hittade något rum till sist!! Mormor är orolig för dig och tänker mycket på dig och dina kompisar. Hoppas att allt ska gå bra för er. Ni är duktiga som kan klara av allt.

Kommentera här: