Surfers

Vissa dagar känns det som att det händer jättemycket, andra dagar ingenting. Därför är det lite klurigt att blogga ;) Brisbane var en fin storstad, gillade staden, men efter 3 nätter fick vi ändå nog och längtade för mycket till surfers, så vi åkte dit en dag tidigare. 

Min ena Belgiska roomie från Brisbane skulle också vidare till surfers paradise till samma hostel visade det sig. Hon blev mer najs för varje dag som gick, och igår när vi alla gick ut med hostelet här i surfers hade vi såå himla roligt allihopa. Älskar när man träffar härligt folk från olika ställen! Den här tjejen var jättegullig, när jag kom hem sent en natt i Brisbane från en utekväll sa hon på morgonen: "Sofia, I was so worried when you weren't in your bed by midnight yesterday, thank god you're here, I thought something happend to you". Då hade vi bara träffats samma dag, folk är ju FÖR underbara!!

Men tillbaka till igår. Vi kom fram hit vid lunchtid, och hittade hostelet 200 meter från busstationen. Vi sover i ett 20-bädds rum, gillar det starkt! Men det beror ju såklart alltid på vilka man delar rum med. Vi checkade in stranden och letade upp närmsta matbutik. Ser ut ungefär som i Mooloolaba faktiskt, förutom att här är mer skyskrapor (brukar kallas Australiens Miami har jag hört). Sedan frammåt kvällen satt vi och drack öl samt goon och woopsie så skulle vi plötsligt med ut. Hade som sagt riktigt kul igår, härligt folk, bra klubb! Vi får se om vi kör ikväll med eller om vi bara chillar här på hostelet efter en dag vid poolen! 

Kommentera här: