Framme!

Trots hot om stormoväder kom jag iväg som tänkt. Var som vanligt ute i riktigt god tid, vilket var tur, då det ändå blev lite tajt om tid. Efter 3h på planet brevid en bebis (jag lyckas ALLTID hamna brevid skrikiga bebisar) så var vi framme, flygresan gick jättebra hela vägen. Inga tecken på storm överhuvudtaget, inte när jag kom fram heller. 

Hatar dock dessa deklarations papperna att fylla i, speciellt när man reser själv och inte kan tjuvkika på vad Annie och Stina fyller i.. Men det löste sig det med, efter några felskrivningar och nya blanketter 😂! Tog bussen mitt i natten till hostelet. Lite av en bevikelse men vad förväntar man sig när man bor på billigaste möjliga.. Möttes av ett varmt extremt unket litet rum utan fönster och knappt plats för allas väskor (4 personer). Och här ska jag spendera ytterligare 2 nätter. Sen bär det av vidare, vart vet jag inte än! Nu väntar jag bara på att Isabelle ska komma hit så vi kan se över resan tillsammans :D 

Tog sovmorgon idag och nu efter att ha duschat lyxar jag till det (inget mer lyxande framöver) med caféfrulle, mest för att få använda caféets wifi! Kul att Wifit fungerade dåva.... Nä, så nu 2h senare har jag sprungit runt hela stan för att leta efter wifi. Så nu hamnade jag på starbucks efter att ha testat ett annat starbucks också. Ville mest skriva till er där hemma att jag kommit fram säkert! 


Nya äventyr


Redo för backpackerlivet igen! 


Här ser ni bussrutten i NZ, har en känsla av att jag kommer få se ALLT! 

Nu är det bara ett fåtal timmar kvar tills jag tar flyget över till Nya Zeeland. Känns lite sorgligt att lämna lägenheten, men samtidigt är jag så redo för det! 

Eskimåer i storstan

Folk här är ju för roliga.. Idag gick de runt i dunjackor när vädret inte var särskilt bra. Men seriöst det var ändå 23 grader (mulet dock). Jag gick till banken i en munktröja och höll bokstavligt talat på att svettas ihjäl, så fick gå hem och byta till en tunnare långärmad tröja. Tänk då en dunjacka?! Är ju rena skämtet 😂 

Hade som sagt lite bankärenden att ta itu med idag, samt jobbärenden, nu var det bannemig sista gången jag såg mitt jobb, SKÖNT! När jag ändå befann mig i circular quay tog jag ett varv till operahuset, alltid lika fint! Spatserade runt i Botanical gardens och bara njöt av att få turista lite.