1:a advent


Började nästan lipa igårkväll när jag fick detta "första-advent-kortet" av pappa på mailen. Julstjärnan är uppmonterad i mitt rum och bästa brorsan poserar! Saknar verkligen lille paddie.. Här är det inte så mycket första-advent-känsla. De svenska tjejerna snackade om att köpa pepparkakor, men jag vet inte!

Igår var det strandhäng som gällde. På kvällen var det BBQ på hostelet, så vi åt hamburgare, korv och jag drack SANGRIA som jag hittade i bottle-shopen här. Som jag har saknat sangria alltså, älskar det! Efter lite BBQ-häng åkte en del av oss till en bar (enda baren här i Agnes Water). Där drack jag den billigaste ölen, lyssnade på urkass dansbandsmusik och hängde med hostelfolket. Träffade minsann på Stina och Annie med, de spelade biljard med några från deras hostel. Snackade med en kille från Mexico, tycker alltid det är så kul att prata med folk som bor där jag har varit och semestrat! I Cairns snackade jag med vår roomie från Venezuela, och det var kul när vi snackade om Hugo Chaves (president där) och han uttryckte sitt hat mot honom, och jag kunde inte annat än hålla med och förstod precis vad han menade! Lite coolt faktiskt! 

Om jag orkar senare ska jag berätta om min surf-dag jag hade idag, eller så skriver jag ett litet inlägg om det imorgon!