BästaAsså Tova!! Världens bästa är hon. Den lilla gullisen är på plats i Sydney och räknar ner tills när jag är på plats hos henne. SOM JAG LÄNGTAR EFTER HENNE! Börjar nästan gråta när jag tänker på det. Om ett drygt dygn är hon min 😌

Jahapp

Okej det är ett faktum. Frågade min roomie vad hon tyckte om Coffs Harbour (hon har varit här i 5 nätter). 
"Is this a nice place?"
Hon bara skakade på huvudet och utbrast "nooo". Hon hänger på rummet precis som jag, kanske hon också är sjuk? 

Jag spenderar i alla fall min dag med att äta kakor, läsa min bok, kolla paradise hotel (tjoho är på avsnitt 40 av 54 nu) (tjoho jag har internet), springa efter den enda personalen och fråga efter tvättmaskin. Seriöst han är aldrig på plats i receptionen så får smita över i restaurangen hela tiden och be dem ringa honom..


Story of my life

Idag hoppade en dunderförkyld tjej på greyhoundbussen mot Coffs Harbour. Hon satt på bussen, snorade, ville snyta sig men avstod. Hon hade glömt köpa med sig mat för den 3.5h långa bussturen så fick knapra morötter och småäta godis som hon inte ens kände smaken av. Hon ville lyssna på musik men insåg att locket för öronen skulle hindra henne. Hon ville läsa men hade en sådan huvudvärk att hon inte ens orkade försöka. 

Efter vad som kändes som en livslång bussresa hoppade hon av i Coffs Harbour, gick en bit och fann sitt hostel. Allt i staden var stängt, inga människor var ute, det var tyst, vilket påminde henne om Rockhampton. Även hostelet var lite av en besvikelse för flickan då köket var ofräscht, hur skulle hon nu kunna tillaga sin spektakulära pasta?! Men folktomt var det, och kanske var det precis vad hon behövde, för att kunna tillfriskna under sina 3 nätter på hostelet. Tyst, lugnt, inget party, plats i kylen för mat, ja, det fanns trots allt en hel del fördelar med hostelet med tanke på hur flickan mådde. 

Nä nu orkar jag inte skriva mer i tredje person. Jag tog mig en tur till närmsta matbutik, köpte billiga svingoda kakor och på hemvägen en glass (smakerna lime & pomegranate) som jag tyckte jag var värd. Hoppas kunna bli frisk nu under dessa dagar, det som står på schemat är sömn, sömn, återigen sömn, och kanske en tvätt hade passat bra!

Sov hela dagen igår i princip. Men känns inte som att jag missar nått här i Coffs Harbour, och om jag gör det kan jag alltid åka tillbaka!Inlägget blev lite sorligt nästan, men livet är surt när man är förkyld! Livet som backpacker är inte alltid en dans på rosor. Speciellt inte när man är sjuk och delar rum med 9 andra personer..